Wellness og balsam for sjælen

Pocket

Hallooooo 🙂

 

Det har været en mega dejlig dag. Har virkelig passet på mig selv, og gjort lige hvad jeg havde lyst til og trængte til. Jeg vågnede før væggeuret (3 dag i træk, ved ikke om det mit nye mønster & the) og hoppede i morgenkåben. Gik ud og åbnede til haven så Simba kunne komme lidt ud imens jeg lavede en smoothie og ristede en Skive brød. Morgenmaden blev nydt i haven nu hvor vejret var til det. Senere på dagen spiste jeg noget frokost (vildt to måltider 😵) så jeg var klar til at gå en lang tur ud på markerne med Simba. Jeg besluttede idag hvor tiden og vejret var til det, at vi skulle ud og gå langt og sige Hej til nogle søde små kvæg. Så jeg lavede en kop varm kakao og satte en podcast på og gik 3km med ham. (Ret langt for den lille skid) Da jeg kom hjem læste jeg en bog med en kop the (The og bog. Whaaat er jeg blevet gammel?) sker aldrig men havde jeg sgu virkelig lyst til. Fik lavet sund aftensmad (3 måltider. Hvornår skete det sidst?🤔) imens jeg gik rundt med fod peelings sok (Tror jeg de hedder. Fra Normal) Som om jeg har forkælet mig selv nok så gik jeg i krig med at farve mit hår. (Mener krig, har hårfarve flere steder på mit badeværelse) farve bryn, rense ansigt og fugte den, barbere ben og et dejligt bad. Mmh balsam for sjælen. Denne dag burde man seriøst have hver dag. 

 

Nu er jeg hoppet ind under dynen med en kop the og en bog.,Har købt en der hedder; Godnat the, nu hvor jeg er stoppet på sovemedicin. Så er igang med at teste den for 3 dag. Indtil videre har den virket. Og er vågnet af mig selv næste dag frisk og glad. Ved ikke om det er den der gør jeg falder i søvn. Men det bilder jeg mig ind. 😂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *