Stor beslutning

Pocket

Jeg har en længere tid gået og været små skidt fysisk. 
Jeg er igennem en stor udredning på Riget,samtidigt med jeg skal have styr på min mave smerter, men ved siden af alt det synes jeg stadig jeg går
med nogle ting som man ikke skal gå med i min alder. 
Jeg er SÅ træt af at livet aldrig er helt normalt for mig, derfor gik jeg igang med at søge rundt på nettet (jep det plejer være dumt) og der viste det sig faktisk at min medicin som jeg jo tager for at blive bedre psykisk rentfaktisk ikke er godt for mig. Ja man KAN få bivirkninger… Dog har jeg stort set alle sammen både dem der er normale de første to uger og dem der er sjældne. 
Derfor har jeg taget en beslutning om at jeg vil stoppe på al min medicin og håbe på at de psykiske ting holder sig nede på et niveau jeg kan håndtere. 
Jeg nægter at tage flere år af mit liv på sofaen hvis det rent faktisk bare er fordi jeg spiser det giftige møg. Tænk hvis man bare vågner op og har det godt. 
Jeg glæder mig til jeg er helt ude af det, for det er ikke noget der bare lige sker, og vil nok ryge lidt ned og få lidt bivirkninger men så ved jeg at jeg har en god familie der er der for mig, og vil hjælpe både mig og Simba. 🙂 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *