Når tingene ikke altid går som man ønsker….

Pocket

Det er længe siden jeg har været aktiv på bloggen. Af den simple grund, der er sket så meget skidt at jeg ikke har følt der var noget der var værd at dele.  Alt var begyndt at gå i en  god retning. Jeg rykkede mig så meget, var virkelig lykkelig svævede nærmest rundt. Men bang, så røg jeg bare helt ned i kælderen. Jeg kæmper mig op nu. Og har da haft en uge der bare har kørt godt. Det ikke kun psykisk det har været gået ned ad bakke, men også fysisk.

Har været til undersøgelser, både med mave og hjerte osv. Som alle andre ting i mit liv, kan lægerne ikke finde grunde til det hele. 🤷🏻‍♀️ Men jeg er en fighter og jeg kæmper mig ud på den anden side igen og igen. Og det gør jeg også denne gang.

En ting der virkelig kan holde mig oppe i øjeblikket, er sgu titlen som faster.                        Jeg har fået den dejligeste og lækreste lille  guldklump som jeg elsker helt vildt. Kan ikke forstå man kan skabe noget så lækkert. 😍.   Jeg elsker virkelig at være faster, og det bliver så skønt at se ham vokse sig stor og få et dejligt liv i fremtiden 😊.

 God weekend 🙃

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *