Hurtig opdatering omkring kørekortet

Pocket

Uuuuh, var ude og køre på vej for første gang i lørdags. Det var virkelig vildt men også fedt. Gik bedre end jeg forventede faktisk. Gik ikke ud og kørte halvanden time rundt i Ishøj. Min drøm har været at når jeg fik kortet så skulle jeg ned til stranden og se ud over vandet. Det er SÅ beroligende for mig. Det ved min kørelærer ikke, men pludselig guider han mig til Ishøj strand og spørger om jeg vil ud og se på vandet og lige få lidt luft. Omg der glemte jeg lige tiden i 5 min. 😊 Søndag var jeg til førstehjælp som også gik ganske fint. Idag fik jeg sendt førstehjælpsbeviset, så det er bestået 👍🏼        – På torsdag skal jeg op til lægen og have lægeaklæringen og så jeg klar til når jeg skal til de endelige køreprøver 😊  Jeg GLÆDER mig helt vildt, for det vil hjælpe mig så meget i min dagligdag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *