Glæder mig… Kom nu søndag

Pocket

På søndag skal jeg langt om længe starte på kørekort.
Det har været en ønske i mange år, men nu sker det endelig.
Tror på en måde det er meget godt jeg skulle runde 25 før jeg startede.
For føler mig top motiveret, og som om det er mere forsvarligt nu end da jeg lige var fyldt 18 🙂 Det er andres liv der er på spil selvfølgelig også mit, og med det medicin jeg engang fik, var det heller ikke muligt at måtte køre i bil. Heldigvis er jeg et skridt tættere på at være ude af det lort.
Jeg er allerede igang med at tage terpriorøver på nettet og ser på de forskellige trafik skilte, for jeg vil virkelig godt være forberedt. Og så har mine forældre åbenbart et væddemål om hvor hurtig jeg er færdig. Jeg siger ligesom kørelæren, at jeg bør være færdig omkring jul. Kunne være en god fødselsdags gave at give mig selv.
Kryds fingre for mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *