2018 er startet godt

Pocket

Så blev det 2018, tiden flyver afsted jo. Jeg valgte at tro på at dette år skulle blive et dejligt år, for det fortjente jeg virkelig! Så jeg startede året ud med at få mit kørekort 😍👍🏼 Og lover for at det er fucking fedt. Havde helt vildt meget angst slut december start januar som begyndte ødelægge en del i mit liv, men som kortet har hjulpet ok på og samtidig er jeg en hjælp for nærmeste familie. Så dette bliver et rullende år 😂  Jeg er lige blevet forlænget i praktikken som jeg også er møg glad for, og håber det i sidste ende er der jeg skal blive. Chefen ville ihvertfald gerne beholde mig. Sidst men ikke mindst bliver 2018 et år hvor vi i familien vokser. Jeg skal nemlig være faster til en lille dreng til August, og det GLÆDER jeg mig helt sindsygt meget til. Han vil få det som blommen i et æg. Faster lille Blop 💙 

 

 

 

 

One thought on “2018 er startet godt”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *