1 skridt frem & 2 tilbage

Pocket

Halloooo Derude…

Det er længe siden jeg har været online på bloggen. Jeg har været igennem noget af en rutschebane. Jeg fik kørekort, kom ud af et dårligt venskab som tog alle mine kræfter, var i praktik i en af mine drømme butikker, fik gamle veninder ind i mit liv igen, næsten medicin fri, stoppede hos min psykiater og var ude af alt med kommunen…  Alt kørte bare og jeg var oppe og flyve. Vågnede for første gang i mit liv, hver dag med overskud og var glad. Faktisk lykkelig. Manglede ikke meget på den liste jeg havde lavet omkring en bedre fremtid. Der var flueben ved næsten alle punkter. Hvor vildt er det lige hvis man tænker på hvordan mit liv normalt var…  🤷🏻‍♀️😀

Men pludselig vendte alt! Jeg blev sygemeldt med stress, depression og har ufattelig meget angst. Sover så dårligt om natten. Har bare nul overskud. Den sidste uge har været slem. Bare at spise er en kamp. Hvem ville tro det om mig ? 😂 Jeg kunne ikke engang overskue at tage to dage til Lalandia med min familie. Tænk at det kan sætte angst igang noget der bare er alm hygge. Livet er en rutschebane, og mit har nogle virkelig vilde sving. Håber de sving bliver mindre med alderen, for er begyndt at føle at de er for vilde nu 😏

Rigtig god sommer til jer derude.

2 thoughts on “1 skridt frem & 2 tilbage”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *